top of page

NIEUWE INSCHRIJVINGEN

Zwemclub Schoten wil door een zo breed mogelijk aanbod aan groepen iedereen de kans geven om te leren zwemmen, zijn/haar zwemervaringen te verbeteren en zich te bewijzen op zijn/haar eigen niveau. Om dit vlot te laten verlopen hanteren we een aantal richtlijnen: 

In onze zwemschool kunnen kinderen terecht vanaf 5 jaar tot 9 jaar. Is je zoon/dochter 4 jaar en kan hij/zij niet wachten om te leren zwemmen? Aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen en dan plannen we een testles in. 

Vanaf 9 jaar wordt er verwacht van de zwemmers dat ze vrije slag, rugslag en schoolslag beheersen. Hiermee kunnen ze verder trainen in een recreatieve groep. 

Selectie voor wedstrijdgroepen (RecreatieWedstrijdzwemmers / Wedstrijdzwemmers (1,2 of 3) ) worden uitsluitend gedaan door de hoofdverantwoordelijken van de afdeling. Voor de zwemschool is dit Judith Scheveneels, voor de overige groepen is dit Sepp Meyers. 

Wenst u zich in te schrijven? Dit kan vanaf nu online: 

Van zodra wij deze online inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons verdere informatie aangaande de gewenste trainingsgroep, lidgeld etc. 

LIDGELD

Lidgelden voor het seizoen 2022-2023

Mogelijke instapperiodes zijn september, herfst-, kerst- of paasvakantie van het lopende seizoen.
Tussentijdse tarieven te bevragen via zs.secretaris@gmail.com.

Het totale te betalen bedrag staat steeds vermeld bij de zwemgroep. Alle informatie omtrent de zwemgroepen kan u terugvinden onder de knop 'zwemgroepen' bovenaan het menu op de website. Per zwemgroep vind je daar alle relevante informatie zoals benodigdheden, trainingsuren en lidgeld. Zodra de inschrijving volledig is krijg je een mail waarin alle informatie mbt de betalingsgegevens in een overzicht staat. Voor de volledigheid kan u deze ook hieronder terugvinden: 

De betaling wordt uiterlijk op bij aanvang van elk zwemseizoen verwacht. 

- rekeningnummer:       BE98 7310 4547 5793

- met vermelding van:   "naam zwemmer(s) - Groep- Lidgeld"

Er wordt een uitzondering gemaakt voor nieuwe leden die nog een test-les komen volgen. Voor deze leden geldt dat ze het lidgeld ten laatste moeten betalen 14 dagen na ontvangst van de mail tot betaling van het lidgeld. Opgelet: indien het lidgeld niet betaald is voor de aangegeven datum, is uw kind niet verzekerd en kan zij/hij dus niet deelnemen aan de trainingen/lessen.

Voor meerdere zwemmers binnen een gezin geldt een familiekorting. Deze wordt automatisch verrekend bij de inschrijvingen. (20€ per extra aangesloten persoon)

bottom of page