top of page

RW GROEPEN

Algemene informatie

Zwemmers die in deze groepen terechtkomen worden sluitend geselecteerd uit de KWZ door de eindverantwoordelijke en de hoofdtrainer.

Zwemmers die in deze groepen terechtkomen hebben de ambitie om op regelmatige basis te zwemmen. Het zwemseizoen verloopt van september tot eind juni. Deelname aan wedstrijden tijdens het seizoen is mogelijk. Deze wedstrijden zijn terug te vinden op de kalender. RW-zwemmers dienen zich aan te melden bij het sportsecretariaat (zs.sportsecretariaat@gmail.com) om deel te nemen aan een wedstrijd.

Tijdens vakantieperiodes en feestdagen zijn er geen trainingen.

Voor deze groepen hanteren we een aanwezigheidspercentage van 60%.

Wedstrijden kunnen enkel en alleen georganiseerd worden door de inzet van vrijwillige tijdopnemers ("officials"). Dit is een groep van leden die onmisbaar is voor de club om aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Elk jaar zijn we op zoek naar mensen die zich hier graag voor willen inzetten en hun tijd op wedstrijd beschikbaar willen stellen om zo de club te ondersteunen. Wil je als volwassene graag je steentje bijdragen, neem dan zeker even contact met ons op via de W-trainers of het bestuur (zie ook pagina "wie is wie") en zij helpen je graag verder!

Zwemmers die graag de overstap naar ZS willen maken maar een ander traject in het verleden hebben gevolgd, kunnen steeds een testmoment aanvragen via de contactpagina bij interesse in deze groepen.

Benodigdheden zwemtrainingen

ZS badmuts, badpak/aansluitende zwembroek, handdoek, zwembril, drinkbus, plank, zoomers (korte vinnen) en pullbuoy, paddles.

Er zijn veel kinderen met dezelfde materialen, gelieve steeds de spullen van uw kind te signeren. 

Lidgeld zwemseizoen 2022-2023

Naargelang de groepsindeling is het lidgeld als volgt: 
 

  • RW2: 368€/jaar 

  • RW3: 385€/jaar 
     

Deze prijs omvat toegang tot het zwembad, een club badmuts, lesgeld, lidgeld en verzekering bij de Vlaamse Zwemfederatie. 


 

bottom of page