KWZ - Kandidaat Wedstrijdzwemmers

Een speelse kennismaking met het wedstrijdzwemmen door deelname aan verschillende Splashwedstrijden. De verschillende zwemstijlen, starten en keerpunten zullen verder verfijnd worden. De Technisch Directeur zal de zwemmers voor deze groep selecteren uit de zwemschool.

Aanwezigheidpercentage van 100% wordt verwacht, een minimum van 80% zal gehanteerd worden.

Maandag     17u30-18u30
       Woensdag   17u00-18u00
       Vrijdag         18u00-19u00

Tijdens de schoolvakanties en op wettelijke feestdagen is het GEEN LES.

KWZ - Suzy Geerts en Sam Berghmans

W - Wedstrijdzwemmers

Op een bewuste, leuke en verantwoorde manier doelgericht trainen, zowel techniek als conditie. Volledig ontplooien als zwemmer met als doel het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Deelname aan allerlei goedgekozen wedstrijden met als doel mooie prestaties neer te zetten op belangrijke piekwedstrijden. Wekelijkse speeltraining en wekelijkse techniektraining voor heel de groep.

Een training stage en een techniekstage zal voor deze zwemmers georganiseerd worden. Groepsindeling op basis van leeftijd, persoonlijke groei en prestaties.

Aanwezigheid percentage van 100% wordt verwacht, een minimum van 80% zal gehanteerd worden.

Trainingsuren:

Tijdens de schoolvakanties en op wettelijke feestdagen wordt er een aangepast trainingsschema voorzien.

W1 - Steve Berghmans en Saar Pluym

W2 - Debbie Heuten

W3 - Sepp Meyers

Hoofdtrainer:

Sepp Meyers  (email : sepp_meyers@hotmail.com)

RW - Recreatieve Wedstrijdzwemmers

Op een bewuste, leuke en verantwoorde manier doelgericht trainen (zowel techniek als conditie) om met een minimale inspanning (3x per week) toch het maximale trachten te presteren. Deelname aan verschillende wedstrijden met als doel een mooie prestatie neer te zetten op de (piek)wedstrijd in Neheim. Groepsindeling op basis van leeftijd, persoonlijke groei en prestaties.

Aanwezigheid percentage van 100% wordt verwacht, een minimum van 66% zal gehanteerd worden.

Trainingsuren:

Tijdens de schoolvakanties en op wettelijke feestdagen is het GEEN LES.

RW1 -   onvoldoende zwemmers dit seizoen

RW2 -   Suzy Geerts, Vasil Lavdaniti