31 Aug 2019

Trainers en lesgevers gezocht !!!

Zwemclub Schoten zoekt nog steeds gemotiveerde trainers en lesgevers.
Voor dit zwemseizoen zijn wij nog op zoek naar enthousiaste trainers voor verschillende van onze groepen.
Ben je (ex)-zwemmer en wil je je ervaring graag doorgeven aan de volgende generatie? Of heb je zelf geen zwemverleden maar wil je graag onze allerkleinsten de eerste beginselen bijbrengen?
Onze lessen gaan door in Sportoase Brasschaat. Naast een vrijwilligersvergoeding voorzien wij ook de nodige opleidingen en bijscholingen.
Interesse? Stuur dan een berichtje met je kandidatuur naar zs.voorzitter@gmail.com.
Hopelijk tot snel!

24 May 2018

GDPR

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens van kracht (GDPR = General Data Protection Regulation).

Onze ledenadministratie wordt beheerd door Assist, een online administratieprogramma van de Vlaamse Zwemfederatie.

In samenwerking met Assist wordt deze nieuwe GDPR-regelgeving zo correct en accuraat mogelijk toegepast.

Enkele bestuursleden hebben reeds een GDPR-infosessie gevolgd om op de hoogte te blijven van de komende wijzigingen ivm gegevensbescherming.

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te bewaren, te beheren en te gebruiken zoals beschreven in de nieuwe GDPR-regelgeving.

Belangrijke informatie

- We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee u ze met ons heeft gedeeld.

- We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om in onze service te kunnen voorzien en onze operationele werkzaamheden mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om uw toestemming.

- U kunt altijd vragen om uw persoonlijke gegevens in te kijken en mogelijk te corrigeren.

- In samenwerking met Assist werken wij aan een privacyverklaring. Van zodra die klaar is, zal die gepubliceerd worden op onze website.