Sinds 2007 bestaat er bij ZS een afdeling voor de volwassenen die ook graag eens een baantje komen trekken, de Masters. Een groep met verschillende niveaus waar technieken worden bijgeschaafd en conditie verbeterd, maar waar ook plaats is voor plezier naast het zwembad.

MASTERS 1 - D2M (Disaster to Master)

Deze groep is bedoeld voor zwemmers die de crawl techniek nog niet (goed) beheersen en deze willen aanleren/verbeteren.

De cursus bestaat uit een lessenreeks van 10 lessen die doorgaan op maandagavond.

Trainingsuren (indien voldoende zwemmers) :

Maandag 19u00-20u00

Trainer :

Nog niet opgestart

MASTERS 2

Deze groep bestaat uit zwemmers die de beginfase al voorbij zijn, maar technisch nog kunnen bijgestuurd worden.

Ze krijgen technische oefeningen en trainen tegelijk op conditie.

Trainingsuren :

Maandag     19u00 - 20u00
Donderdag  20u00 - 21u30

Trainer :

Zhaneta Lavaniti

MASTERS 3

Deze groep is bestaat uit ex-wedstrijdzwemmers en gevorderde zwemmers.

Ze oefenen vooral hun conditie en streven ernaar de 4 zwemstijlen behoorlijk te beheersen.

Trainingsuren :

Maandag     19u00 - 20u00
Donderdag  20u00 - 21u30

Trainster :

Zhaneta Lavdaniti

OPGELET : Tijdens de schoolvakanties en op wettelijke feestdagen is het GEEN LES.

Dit geldt voor alle Masters-groepen.

MASTERGROEPEN