Iedereen heeft het recht om te leren zwemmen. Zwemclub Schoten wil door een zo breed mogelijk aanbod aan groepen iedereen de kans geven om te leren zwemmen, zijn/haar zwemervaringen te verbeteren en zich te bewijzen op zijn/haar eigen niveau.

In onze zwemschool kunnen kinderen terecht vanaf 5 jaar tot 9 jaar.

Vanaf 9 jaar wordt er van al de zwemmers verwacht dat ze vrije slag, rugslag en schoolslag kunnen zwemmen.  Hiermee kunnen ze dan verder in de recreatieve groep terecht.

Op aanwijzen van het trainersteam kan de vraag gesteld worden om de recreatieve wedstrijdgroepen of de wedstrijdgroepen te vervoegen.

Voor elke groep wordt een minimaal aanwezigheidspercentage gevraagd.

Wenst u meer informatie of meteen lid te worden van ZS? Neem dan contact op met een van volgende personen voor meer info:

Masters en Recreatie:           zs.secretaris@gmail.com
Competitie:                             zs.sportsecretariaat@gmail.com
Zwemschool :                         zwemschoolschoten@outlook.com

Inschrijven kan vanaf nu ook online :

Van zodra wij deze online inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons verdere info aangaande de gewenste trainingsgroep, lidgeld etc.

ZS CLUBLIDFORMULIER