Masters 1 = cursus van 10 lessen

OPGELET!! Bij deze bedragen dient steeds 30€ lidgeld P/P (administratie & verzekering) per seizoen bijgeteld te worden.

LIDGELD

Lidgelden voor het seizoen 2019-2020.

Het totale bedrag bestaat uit een vast bedrag van 30€ (administratie en verzekering) per seizoen, ongeacht de instapperiode en een variabel bedrag voor lidgeld (zie onderstaande tabel).

Mogelijke instapperiodes zijn september, herfst-, kerst- of paasvakantie van het lopende seizoen. Tussentijdse tarieven te bevragen via zs.secretaris@gmail.com.

De betaling wordt uiterlijk op 30 SEPTEMBER verwacht op:

- rekeningnummer:       BE98 7310 4547 5793

- met vermelding van:   "naam zwemmer(s) - Groep- Lidgeld"

Er wordt een uitzondering gemaakt voor nieuwe leden die nog een test-les komen volgen. Voor deze leden geldt dat ze het lidgeld ten laatste moeten betalen 14 dagen na ontvangst van de mail tot betaling van het lidgeld. Opgelet: indien het lidgeld niet betaald is voor de aangegeven datum, is uw kind niet verzekerd en kan zij/hij dus niet deelnemen aan de trainingen/lessen.

Het zwemgeld vermindert met 20€ naargelang er meer mensen binnen 1 gezin zwemmen.

Tarieven 2018-2019