BESTELFORMULIER

Tijdens wedstrijden wordt er van de zwemmers verwacht dat zij in ZS clubkledij aanwezig zijn, dwz een rode ZS T-Shirt, ZS-hoodie.

Via deze link kan u het bestelformulier downloaden en bezorgen per mail aan de kledijverantwoordelijke, vermeld op het formulier.

De bestellingen zullen gegroepeerd worden. Er zijn twee bestelmomenten tijdens een zwemseizoen : eentje aan het begin van het seizoen en een tweede in de loop van April.

Wij vragen ook aan onze wedstrijdzwemmers om een zwarte short te voorzien op wedstrijden. Hierin laten we jullie de vrije keuze wat betreft merk, liefst wel in een sneldrogende kwaliteit.

Graag zien we ook zoveel mogelijk onze supporters voornamelijk op grote wedstrijden in onze speciale ZS supporterskledij verschijnen, voor de dames zijn er t-shirts met V-hals of topjes voorzien.

Glenn Verwerft - contact

ZS CLUBKLEDIJ